Learn | Perform | Empower
Kies het abonnement waarmee uw organisatie en medewerkers hun doelen bereiken

Learn | Perform | Empower

U kunt kiezen uit verschillende abonnementen voor uw organisatie.

Abonnement Learn

Voor de medewerker die alles rond om een bepaald onderwerp of thema wil leren, die graag diepgang zoekt in een cursus. De medewerkers krijgen toegang tot hun eigen online bedrijfsacademie met de e-learning modules en webinars.

Abonnement Perform

Voor de medewerker die snel informatie wil zoeken in de vorm van korte brokjes kennis, direct beschikbaar op zijn smartphone / mobiele telefoon, tablet, laptop of PC. Met het concept DirectKnow leveren wij een platform voor mobiel, tablet en desktop, waarmee werkplekinformeren of performance support werkelijkheid wordt. Ook organisaties die de theorie van Charles Jennings (70:20:10) nastreven worden op hun wenken bediend. De medewerkers krijgen toegang tot hun online academie of DirectKnow met brokjes essentiële kennis, die wij essentials noemen.

Abonnement Empower

Voor de organisatie die zowel de abonnementen Learn als Perform wil aanbieden aan de medewerkers. Met het complete aanbod van alle online leeroplossingen. De medewerkers krijgen toegang tot hun eigen bedrijfsacademie met een bibliotheek aan kennis in de vorm van e-learning modules, webinars, essentials en ontwikkelscans (psychologische testen).