Waarom een leerplatform de ontwikkeling van jouw medewerkers een enorme boost geeft!

De kracht van een leerplatform zit in leeractiviteiten die ingericht zijn op de employee journey. Van het moment dat de medewerker start aan zijn of haar carrière, tot die leeractiviteit die ze nodig hebben om die ene stap te nemen. Maar ook een leerplatform dat inspringt op de arbeidsbelasting, het reduceren van ziekteverzuim en praktische zaken zoals een training Excel.

Download GRATIS het e-book dat perfect inspeelt op de employee journey!

Boost je medewerkers ontwikkelpad in 5 stappen Tablet

Wat kan een leerplatform voor de employee journey betekenen?

Naast leidinggevenden, directeuren en HRM-professionals, ontdekken medewerkers zelf wat de toegevoegde waarde is van een leerplatform. Beter presteren door bijpassende kennismiddelen, zoals trainingen, podcasts, webinars en interessante scans die inzicht geven in de vaardigheden.

Talent wil gezien worden. Talent wil kennis vergaren. Ontdek in 5 stappen hoe je een leerplatform kan inzetten voor een energiek werkklimaat!

Wat zijn de voordelen van een leerplatform?

Effectieve leermethoden

Leermethoden die medewerkers motiveren dat stukje leiderschap op te pakken of juist te werken aan vitaliteit, gezond werken achter de (thuis-) PC. Het zorgt ervoor dat de menselijke succesfactor vergroot en zichtbaar wordt.

All-in-one leerplatform

Een platform dat alle leermogelijkheden bijeenhoudt. Of het nou klassikale trainingen zijn op kantoor en/of locatie. Of online motivatie trainingen die tijdens kantooruren of in de vrije tijd gevolgd kunnen worden.

Toekomstgericht

Het binden en boeien van medewerkers betekent dat de organisatie toekomstgericht ingericht dient te worden. Dit inspireert de medewerkers om aan hun eigen toekomst te werken.

Een leerplatform dat duurzame inzetbaarheid stimuleert

Loopbaan

Waar ligt het talent in de organisatie?

Ontwikkeling

Hoe kan het talent ontwikkeld worden?

Vitaliteit

Hoe blijven de medewerkers fit en gezond?

Management

Hoe kunnen managementvaardigheden vergroot worden?

Binden en boeien.
Breng jouw medewerkers naar een hoger niveau

Door jouw medewerkers kennis op te laten doen, inspireer je ze in een belangrijke bedrijfscompetentie, namelijk de intrinsieke motivatie om het beste in de persoon naar boven te brengen.

Want iedereen heeft talenten. De vraag is alleen hoe je ervoor zorgt dat deze tot bloei komen?

Ontdek in 5 stappen hoe je een leerplatform kan inzetten om je medewerkers te binden en te boeien. Want iedereen heeft talenten. De vraag is alleen hoe je ervoor zorgt dat deze tot bloei komen?

Ontdek hoe je met een leerplatform jouw organisatie toekomstbestendig maakt

Waarom een leerplatform?

Sluit aan bij elke medewerker


Ongeacht het niveau, met een leerplatform creëer je voor elke medewerker een leeromgeving die bij de medewerker past.

Aansluiten bij elke situatie

Een leeromgeving die inspeelt op de employee journey. Of het nu gaat om onboarden, persoonlijke ontwikkeling, verzuim of hulp bij de psychosociale arbeidsbelasting. Voor elke situatie is een training die perfect aansluit.​

Toekomstgericht

Naast tal van bestaande trainingen in de online leeromgeving, fungeert het als een verzamelplatform dat niet alleen voor functiespecifieke trainingen en het eigen leeraanbod is bedoeld, maar ook voor bijvoorbeeld het onboarding programma.

Aan het roer van je eigen ontwikkelpad

Met het leerplatform van Satisvact bieden we medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen, werkplezier, talenten en mobiliteit te vergroten en te versterken.

“Beter presteren is het resultaat van continue ontwikkelen.”

Ik ben Wim Verschoor van Satisvact. Wij bieden online leeroplossingen voor medewerkers via jouw eigen gepersonaliseerde online bedrijfsacademie. Wij helpen organisaties te ontwikkelen naar lerende organisaties, zodat hun medewerkers mee kunnen gaan met veranderingen en beter gaan presteren.

Wij adviseren over leeroplossingen en bieden uitgebreide ondersteuning – zoals live webinars, eigen content op maat, motiverende nieuwsbrief naar de medewerkers – om het leerplatform in te bedden binnen jouw organisatie.

Ontdek in 5 stappen hoe je een leerplatform kan inzetten voor een lerende organisatie.

Klanten vertellen

Al velen grote en kleine organisaties hebben gekozen voor het leerplatform van Satisvact.

Ambiq, Paulien van Rijswijk

“Uiteindelijk was één van de belangrijkste punten die de doorslag gaf voor onze keuze voor Satisvact Bedrijfsacademies, het grote generieke aanbod met persoonlijke en algemene trainingen. Daarnaast ook nog het branchepakket waar allemaal online trainingen inzitten specifiek voor ons vakgebied. Tot slot vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk in het leerplatform.”

Bureau Jeugdzorg Limburg, Marlyn Grift

“De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium.”

VHGM, Dick van Harlingen

“Duurzame inzetbaarheid, wat een belangrijk thema is voor de mentale uitdagingen die worden gevraagd in een steeds veranderende en sneller groeiende markt. Er is dan ook ruimte voor de VHGM Academie van Satisvact Bedrijfsacademies. Een online leerplatform dat onze collega’s handvatten en tools biedt om skills te ontwikkelen binnen hun ontwikkelpad.”