Eigen bedrijfsacademie
Beter presteren met uw eigen online bedrijfsacademie

Wat is een online bedrijfsacademie?

Uw eigen online bedrijfsacademie helpt u in uw wens om uw medewerkers en managers continue te laten leren en ontwikkelen. U biedt uw medewerkers toegang tot een gebruiksvriendelijke online leeromgeving in uw eigen huisstijl met een grote bibliotheek aan e-learning modules, webinars, essentials en psychologische testen (scans). U communiceert naar uw medewerkers dat u uw eigen online bedrijfsacademie heeft gelanceerd. En uw medewerkers staan weer aan het roer van hun eigen ontwikkeling.

Wij helpen organisaties te ontwikkelen naar het zijn en blijven van lerende organisaties. Dat zijn organisaties waar iedereen het belang beseft dat leren gewoon en noodzakelijk is om met de veranderingen mee te gaan. Met als uiteindelijke doel dat uw medewerkers en daarmee uw organisatie beter gaat presteren.

Bespaar tijd en kosten met uw online bedrijfsacademie

Uw eigen bedrijfsacademie is online. Voor uw medewerkers is de primaire kennisbron uw eigen online academie. Hierdoor hoeven uw medewerkers niet meer voor elke training te reizen. Zo heeft u nauwelijks verletkosten en reiskosten. Met de online leeroplossingen wordt het voor u mogelijk om tegen een laag bedrag en minimale inspanning een eigen online bedrijfsacademie te lanceren met een bibliotheek aan kennis.

Aanbod binnen uw online bedrijfsacademie

De online academie biedt een bibliotheek aan kennis in de vorm van diverse online leeroplossingen. Het zijn geaccrediteerde e-learning modules, webinars, essentials en scans.

e-learning modules binnen de online bedrijfsacademie

Het cursusaanbod loopt uiteen van IT tot arbo, van sociale media tot persoonlijke ontwikkeling cursussen, van taal tot management. Wij bieden kennis voor medewerkers van het niveau MBO 2 tot WO, van e-learning tot e-study. De online trainingen omvatten meer dan 700 cursussen binnen e-learning, meer dan 200 webinars en ruim 500 essentials.

Naast het reguliere permanente ontwikkelingsaanbod bieden wij specifieke pakketten voor branches zoals voor de Jeugdzorg, Logistiek, Onderwijs, Gemeenten, Waterschappen, Provincies, Woningbouw en Zorg.

Speciaal voor organisaties waarbij duurzame inzetbaarheid belangrijk is, bieden wij het pakket Vitaliteit. Dit pakket biedt modules gericht op het verbeteren van gezondheid en fitheid van de medewerkers.

webinars binnen de online bedrijfsacademie

Webinars zijn live uitzendingen via het internet. Actuele onderwerpen worden gepresenteerd door experts in het vakgebied. Tijdens de uitzending kunnen de kijkers direct vragen stellen aan de spreker. Voor HR gerelateerde thema’s wordt onder andere samengewerkt met Berenschot. Voor thema’s op het gebied van IT wordt onder andere samengewerkt met Capgemini en HP.

essentials binnen de online bedrijfsacademie

Essentials zijn zogenaamde micro-cursussen, die je kunt volgen via je smartphone of tablet. Je laat je als medewerker informeren op de werkplek, het zogenaamde werkplekinformeren of performance support.
Naast het brede aanbod aan reguliere essentials, bieden wij u ook de mogelijkheid om op zeer eenvoudige manier eigen essentials voor uw medewerkers te maken. U borgt uw eigen specifieke kennis en deelt deze kennis onder uw medewerkers via hun smartphones of tablets.

scans & metingen binnen de online bedrijfsacademie

Scans zijn gevalideerde psychologische testen.  Je scant jezelf op bepaalde thema’s, zoals “Hoe klantgericht ben je?” of “Wat is je gevoel voor timemanagement?” Maar liefst 12 scans zijn voor uw medewerkers beschikbaar in de bedrijfsacademie: Big Five persoonlijkheid, drijfveren, klantgerichtheid, leiderschapsstijl, managementeffectiviteit, timemanagement, Het Nieuwe Werken, conflicthantering, communicatiestijl. Met de ontwikkelscans kun je in de spiegel kijken en via de vrijgegeven e-learning module aan een eigen ontwikkelplan werken.

Informatie aanvragen

    Laatste nieuws