Eigen bedrijfsacademie
Beter presteren met jouw eigen online bedrijfsacademie

Wat is een online bedrijfsacademie?

Jouw eigen online bedrijfsacademie helpt je in jouw wens om je medewerkers en managers continue te laten leren en ontwikkelen. Je biedt je collega’s toegang tot een gebruiksvriendelijke online leeromgeving in jullie eigen huisstijl met een grote bibliotheek aan e-learning modules, webinars, podcasts, essentials en psychologische testen (scans). Je communiceert naar je medewerkers dat je voor hen een eigen online bedrijfsacademie hebt gelanceerd. En jouw medewerkers staan weer aan het roer van hun eigen ontwikkeling.

Wij helpen organisaties te ontwikkelen naar lerende organisaties. Dat zijn organisaties waar iedereen het belang beseft dat leren gewoon en noodzakelijk is om met de veranderingen mee te gaan. Met als uiteindelijke doel dat jouw medewerkers en daarmee de organisatie beter gaat presteren.

Bespaar tijd en kosten met jullie online bedrijfsacademie

Jouw eigen gepersonaliseerde online academie is online. Voor je medewerkers is de primaire kennisbron de eigen online academie. Hierdoor hoeven je medewerkers niet meer voor elke training te reizen. Zo heb je nauwelijks verletkosten en reiskosten. Met de online leeroplossingen wordt het mogelijk om tegen een laag bedrag en minimale inspanning een eigen online leeromgeving te lanceren met een bibliotheek aan kennis.

Aanbod binnen jullie online bedrijfsacademie

De online academy biedt een bibliotheek aan kennis in de vorm van diverse online leeroplossingen. Het zijn geaccrediteerde e-learning modules, webinars, podcasts, essentials en scans.

e-learning modules binnen de online bedrijfsacademie

Het cursusaanbod loopt uiteen van IT tot communicatie, van sociale media tot persoonlijke ontwikkeling cursussen, van taal tot management. Wij bieden kennis voor medewerkers van het niveau MBO 2 tot WO, van e-learning tot cMBA. De online trainingen omvatten meer dan 800 cursussen waaronder meer dan 100 e-learnings, meer dan 200 webinars en ruim 500 essentials.

Naast het algemene permanente trainingsaanbod bieden wij specifieke pakketten voor branches zoals voor de Jeugdzorg, Logistiek, Primair en Voortgezet onderwijs, Gemeenten, Waterschappen, Provincies, Kinderdagopvang en Zorg.

Speciaal voor organisaties waarbij duurzame inzetbaarheid belangrijk is, bieden wij het pakket Gezond & Vitaliteit. Dit pakket biedt online trainingen gericht op het verbeteren van de mentale gezondheid en fitheid van de medewerkers.

webinars binnen de online bedrijfsacademie

Webinars zijn live uitzendingen via het internet. Actuele onderwerpen worden gepresenteerd door experts in het vakgebied. Tijdens de uitzending kunnen de medewerkers direct vragen stellen aan de spreker. Voor HR gerelateerde thema’s wordt onder andere samengewerkt met Berenschot. Voor thema’s op het gebied van IT wordt onder andere samengewerkt met Capgemini.

essentials binnen de online bedrijfsacademie

Essentials zijn zogenaamde micro-cursussen (microlearnings), die je kunt volgen via je smartphone of tablet. Je laat je als medewerker informeren op de werkplek, het zogenaamde werkplekleren of performance support.
Naast het brede aanbod aan algemene essentials, bieden wij je ook de mogelijkheid om op zeer eenvoudige manier eigen essentials voor je medewerkers te maken. Je borgt jullie eigen organisatiespecifieke kennis en deelt deze kennis onder je medewerkers via hun smartphones of tablets.

scans & metingen binnen de online bedrijfsacademie

Scans zijn gevalideerde psychologische testen.  Je scant jezelf op bepaalde thema’s, zoals “Hoe klantgericht ben je?” of “Wat is je gevoel voor timemanagement?” Maar liefst 12 scans zijn voor je medewerkers beschikbaar in het leerplatform: Big Five persoonlijkheid, drijfveren, klantgerichtheid, leiderschapsstijl, managementeffectiviteit, timemanagement, conflicthantering, communicatiestijl, stages of concern. Met de ontwikkelscans kun je in de spiegel kijken en via de vrijgegeven e-learning module aan een eigen ontwikkelplan werken.

Informatie aanvragen

    Laatste nieuws