Online academie
Beter presteren met eigen online academie

Iedere medewerker zijn eigen online academie

Satisvact biedt online academies aan bedrijven, overheid en onderwijs. Wij ondersteunen bedrijven bij het zijn en blijven van lerende organisaties. Met onze online leeroplossingen is het mogelijk om tegen een laag bedrag en minimale inspanning een eigen online academie te gebruiken met een grote bibliotheek aan kennis.
Maak gebruik van onze ervaring en kies net als honderden andere organisaties voor een toegankelijke online academie in eigen huisstijl met toetsen en certificaten voor een optimaal leerresultaat.

Breed cursusaanbod

Wij bieden cursussen op het gebied van onder andere IT, management, persoonlijke ontwikkeling, arbo en taal. De cursussen variëren van het niveau MBO 2 tot WO.

Branche specifiek

Naast het reguliere aanbod bieden we branche specifieke pakketten. Deze zijn toegespitst op lesmateriaal voor bijvoorbeeld jeugdzorg, gemeenten, logistieke bedrijven, onderwijs, waterschappen of zorg.

Betrouwbaar

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom streven we naar de beste prestaties en hechten we veel waarde aan de accreditatie van onze producten en diensten.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Speciaal voor organisaties waarbij duurzame inzetbaarheid belangrijk is, bieden we het cursuspakket Gezond en fit. De bijbehorende modules zijn gericht op het fit zijn en fit blijven van de medewerker.

Online leeroplossingen binnen de eigen online academie

De online academie biedt een bibliotheek aan kennis met onderstaande online leeroplossingen.

E-learning binnen de online academie

Leren over een specifiek onderwerp waar en wanneer u dat wilt. Dankzij het online aanbod van gerichte cursussen kunt u uzelf blijven ontwikkelen. Onze interactieve cursussen hebben kwaliteit en bevatten een duidelijke structuur.

Webinars binnen de online academie

Webinars zijn live uitzendingen die u op de hoogte brengen van de meest actuele thema’s. Een expert vertelt alle ins en outs over een bepaald onderwerp en u kunt live vragen stellen. Het webinar blijft beschikbaar in de online academie. U kunt het webinar dus later ook nog eens rustig terug kijken wanneer dat u het beste uitkomt. Wekelijks wordt ons leeraanbod uitgebreid met nieuwe webinars.

Performance support binnen de online academie

Ondersteuning op de momenten dat uw medewerker het nodig heeft. Met de essentials (korte, krachtige leermodules) heeft hij of zij direct kennis tot specifieke thema’s en onderwerpen. Bijvoorbeeld wanneer u op wilt zoeken wat de essentie is van effectief luisteren (communicatie) of hoe die formule in Excel werkt, of iets meer informatie wilt over een bepaald werkproces binnen uw organisatie. In enkele stappen maakt u een eigen mini cursus of essential. Wij noemen ze ook wel microlearnings. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden voor bedrijfsspecifieke processen of inwerktrajecten (onboarding). Dankzij de laagdrempeligheid van de leeromgeving kunt u op een eenvoudige manier kennis verspreiden binnen een organisatie. Collega’s hebben de informatie direct tot hun beschikking.

Scans & metingen binnen de online academie

Ontwikkelen gaat niet zonder uw huidige situatie te analyseren. Daarom zijn er verschillende psychologische testen. Deze laten u zien waar uw valkuilen en ontwikkelpunten liggen.
Alle psychologische testen zijn gevalideerd op minimaal 1000 personen. Nadat u de online test hebt afgerond, wordt er automatisch een rapportage aangeboden en krijgt u toegang tot de bijbehorende cursus. Hierin vindt u meer informatie over de test en uitleg over de resultaten. Met deze twee componenten kunt u uw persoonlijke verbeterplan opstellen.

Informatie aanvragen

    Laatste nieuws