Visie
Beter presteren is het resultaat van permanent ontwikkelen

Over Satisvact

Veel medewerkers willen leren en zichzelf ontwikkelen. Een wens waar u als werkgever natuurlijk aan tegemoet wilt komen en graag stimuleert. Want medewerkers die zich ontplooien, zijn waardevol voor de onderneming. Door permanente ontwikkeling te faciliteren, kunt u deze medewerkers binden aan uw organisatie en hen beter laten presteren. Hoe u dat doet? Door uw eigen online academie te starten: het vertrekpunt naar een beter presterende organisatie.

Satisvact is specialist in faciliteren van leren en ontwikkelen in organisaties. Wij geloven dat beter presterende organisaties het resultaat zijn van het permanent ontwikkelen van medewerkers en managers.

Wij bieden online leeroplossingen voor medewerkers via uw eigen online bedrijfsacademie. Wij helpen organisaties te ontwikkelen naar lerende organisaties, zodat hun medewerkers mee kunnen gaan met veranderingen en beter gaan presteren.
Wij adviseren over leeroplossingen om maximaal prestatierendement te realiseren, wij bieden implementatiedienstverlening om de eigen academie te verankeren binnen uw organisatie. U kunt voor uw medewerkers en teams ook de individuele- en teamontwikkelingstrajecten inzetten om uw medewerkers en teams te begeleiden bij veranderingen om hen beter te laten presteren.