Visie
Beter presteren is het resultaat van continue leren en ontwikkelen

Over Satisvact bedrijfsacademies

Veel medewerkers willen leren en zichzelf ontwikkelen. Een wens waar je als werkgever natuurlijk aan tegemoet wilt komen en graag stimuleert. Want medewerkers die zich ontplooien, zijn waardevol voor de onderneming. Door permanente ontwikkeling te faciliteren, kun je je medewerkers binden aan jouw organisatie en hen beter laten presteren. Hoe je dat doet? Door je eigen gepersonaliseerde online academie te starten: het vertrekpunt naar een beter presterende organisatie.

Satisvact bedrijfsacademies is specialist in het faciliteren van online leren en ontwikkelen voor al je medewerkers in organisaties, met behulp van een online leerplatform. Wij geloven dat beter presterende organisaties het resultaat zijn van het continue ontwikkelen en bijscholen van medewerkers en managers.

Wij bieden online leeroplossingen voor medewerkers via jouw eigen gepersonaliseerde online leeromgeving. Wij helpen organisaties te ontwikkelen naar lerende organisaties, zodat hun medewerkers mee kunnen gaan met veranderingen en beter gaan presteren.
Wij adviseren over leeroplossingen en bieden uitgebreide ondersteuning – zoals live webinars, eigen content op maat, motiverende nieuwsbrief naar de medewerkers – om het leerplatform in te bedden binnen jouw organisatie.