Een leven lang leren? SLIM geregeld!

Een leven lang leren? SLIM geregeld!

Een leven lang leren en ontwikkelen, dat wil toch iedereen? Door subsidie van de overheid ligt dit voor het personeel in het MKB direct binnen handbereik. De nieuwe SLIM-regeling maakt het mogelijk voor organisaties om dit nu laagdrempelig en kostenefficiënt in te voeren. Vanaf 2 maart 2020 kunnen ondernemers deze subsidie aanvragen om een eigen (online) bedrijfsacademie op te starten en te implementeren voor al hun medewerkers. Satisvact biedt de online leeromgeving van SkillsTown. Het is een uitstekend en toegankelijk leerplatform dat speciaal ingericht is op de specifieke leerbehoefte van uw bedrijf en de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers zelf.

Komt mijn organisatie ook in aanmerking?

Het kabinet trekt zo’n 48 mln. euro per jaar uit voor het stimuleren van een leven lang leren en ontwikkelen voor iedereen. Het maakt niet uit in welke sector u actief bent. In de landbouw, horeca en recreatie mogen ook grotere bedrijven een aanvraag doen. Het maximale subsidiebedrag voor MKB is €24.999 en voor samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties kan dit oplopen tot max. €500.000.

Welke projecten mag ik aanvragen?

Voorwaarde is dat de bijdrage besteed wordt aan een leerrijke werkomgeving, bijvoorbeeld een bedrijfsacademie of loopbaanadviezen voor medewerkers. Dit is dus ook mogelijk met de online leeromgeving van Satisvact, waarin medewerkers hun kennis en kunde kunnen verbeteren en hun persoonlijke ontwikkeling blijven stimuleren.

Ja, dit wil ik!

U kunt de SLIM subsidie in eerste instantie van 2 t/m 31 maart 2020 aanvragen. Wilt u het online leerplatform van Satisvact inzetten voor de subsidie, dan helpen wij u graag verder met het invullen van de aanvraag. SLIM geregeld!
Neem contact op via Vraag subsidie aan voor de SLIM regeling