VHGM Academy in het nieuwste jasje Inspire gelanceerd

VHGM Academy in het nieuwste jasje Inspire gelanceerd

Ontwikkel jezelf met grenzeloze POWER!

Dit was het thema waarmee wij de VHGM Academy onthuld kregen in een nieuw en gebruiksvriendelijker jasje!

In de VHGM Academy staan trainingen, webinars, podcasts en scans om je als mens blijvend te ontwikkelen. Blijvend jezelf ontwikkelen vinden wij belangrijk. Met de VHGM Academy stimuleren wij dit leerproces. Hierdoor vergroot je namelijk het reflectievermogen op eigen gedrag en functioneren. Het komt er op neer dat je de mens achter de medewerker aanspreekt. Het haalt het beste uit de medewerker naar boven, binnen de mogelijkheden en bandbreedte van de medewerker zelf.

De VHGM Academy staat dus vol met soft skills of hoe wij het noemen ‘Human skills’ trainingen etc. Je moet denken aan trainingen over leiderschap, communicatie, samenwerken, timemanagement maar ook webinars over effectief vergaderen, de kracht van motivatie en podcasts over opleidingskunde en leren in organisaties.

De bedoeling is dat we deze mogelijkheden niet alleen individueel aanpakken, maar het ook SAMEN (een belangrijke kernwaarde van VHGM) gaan doen. Samen waardoor er verbinding ontstaat en blijft.

Wim Verschoor, online academie expert van Satisvact Bedrijfsacademies, nam ons mee langs alle mogelijkheden binnen de Academy. De Academy draait op het nieuwste leerplatform Inspire van online opleider SkillsTown. Door hem hebben wij met minimale inspanning en lage investering een fantastische tool in handen om een stap te zetten naar een lerende organisatie.

Onder het genot van een flinke taart zijn wij vanaf nu een lerende organisatie!

(Dit bericht is door VHGM via Linkedin gepost. Zie onderstaande afbeeldingen.)