Webinar personeel binden en boeien

Webinar personeel binden en boeien

Meer dan de helft van de medewerkers in het midden- en kleinbedrijf verlaat het bedrijf weer binnen vijf jaar. Zo verliest het bedrijf ook de kennis en vaardigheden van deze medewerker. Veel werkgevers trekken daarom van alles uit de kast om hun personeel aan zich te binden. Een hoger salaris, een lease-auto, een opleiding, de mogelijkheid om flexibel te werken, noem maar op. Als u deze voordelen weet aan te sluiten op de wensen van uw medewerkers, zijn dit goede knoppen om aan te draaien. Maar wat doet u om de intrinsieke motivatie van uw werknemers te verhogen? Hoe boeit u uw personeel?

Om uw medewerkers voor langere tijd binnen uw organisatie te houden, is een goede balans tussen binden en boeien belangrijk.

“Medewerkers die gezond, gemotiveerd en competent zijn, presteren beter en zijn gelukkiger!”

In dit webinar vertelt Tavita van Galen van ABAB accountants en adviseurs over het belang van het binden en boeien van de medewerkers. Ze geeft daarbij praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Met een lager verloop, minder ziekteverzuim en een sterk werkgeversmerk als gevolg!

U kunt met uw logingegevens van uw online academie het webinar op dinsdag 9 oktober om 16:00 uur live volgen. Nog geen logingegevens? Mail info@satisvact.nl voor logingegevens of Vraag webinar aan om dit webinar te volgen.