Wederom Cedeo-erkenning

Wederom Cedeo-erkenning

Satisvact is premium partner van SkillsTown. Deze maand heeft onze business partner wederom de Cedeo-erkenning voor e-learning ontvangen. Cedeo heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid van het online opleidingsinstituut. Op basis van de positieve uitkomsten heeft Cedeo deze erkenning voor de derde keer toegekend aan SkillsTown.

Uit het rapport van Cedeo blijkt een zeer hoge mate van klanttevredenheid. Ruim 92% van de opdrachtgevers en deelnemers geeft aan tevreden tot zelfs zeer tevreden te zijn over de samenwerking met SkillsTown. Over de leeromgeving is men unaniem positief: “De e-learning is heel aantrekkelijk en afwisselend, met theorie, opdrachten en filmpjes”, “Het materiaal is behoorlijk interactief”, “Wij krijgen nooit klachten”.

“We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat. Als online opleider zijn we enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit aan onze klanten. We zijn trots dat al onze leeroplossingen en vooral onze performance support oplossingen (DirectKnow met essentials), goed gewaardeerd worden door onze klanten. Met ons team trachten we iedere dag om de klant de beste beleving te geven. Het is dan ook een grote blijk van waardering om hoog te scoren op het relatiebeheer met onze klanten.”

– Hans Schuurmans, CEO SkillsTown

De Cedeo-erkenning is één van de vele erkenningen die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald. Daarmee zijn ze een voorbeeld in de onderwijs sector als het gaat om aanbieden van online leeroplossingen. De Cedeo-erkenning laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren.

“De lerende organisaties van tegenwoordig hebben een enorme behoefte aan kwalitatieve content die snel geleverd kan worden. Het aanbod van SkillsTown en de uitstekende klantgerichtheid en operationele excellence laat zien dat SkillsTown een hoogwaardige strategische en betrouwbare partner is voor het aanbieden van leeroplossingen.”

– Ruud Wink, manager Cedeo

Over Cedeo

Cedeo is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een Cedeo-erkende leverancier weten organisaties zeker dat een keuze wordt gemaakt voor een van de betere opleidingsinstituten. Zowel voor klassikale als online opleiders een bewijs voor kwaliteit.

Over SkillsTown

Als grootste online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Persbericht SkillsTown 2 december 2016