Workshop Ontdek de kracht van microlearnings

Workshop Ontdek de kracht van microlearnings

Satisvact heeft de microlearning expert van Let’s Learn! gestrikt voor een unieke workshop voor jeugdhulporganisaties en gecertificeerde instellingen die hun medewerkers willen laten leren.

We gaan tijdens deze workshop ervaren waarom en hoe microlearnings (ook wel essentials genoemd) het beste passen bij onze uitdagingen. We werken met elkaar samen zodat we aan het einde van de workshop met volop inspiratie en ideeën naar huis gaan.

Workshop essentials overleg aan tafel

Microlearnings of essentials? Wat zijn dat?
Simpel gezegd zijn microlearnings korte leereenheden gericht op kortdurende leeractiviteiten. Let’s Learn! is gespecialiseerd in het adviseren over en maken van microlearnings. Tijdens deze workshop zal Helma van den Berg van Let’s Learn! je de kracht van deze middelen laten ervaren zodat jij en je team ook content gaan creëren die 100% past bij jullie uitdagingen.

Voor wie?
Voor ieder die meer wil weten over leren tijdens werk, essentials maken of op zoek is naar een eigentijds middel waarmee men ervaringsleren of 70:20:10 in de organisatie brengt. We nodigen jou uit om mee te doen, maar je mag ook gerust een collega meebrengen of deze uitnodiging doorsturen aan collega’s. We hebben een beperkt aantal plekken, en willen vooral werken met mensen die gaan voor het boeken van resultaten met (micro)leren.

Waar? Op een goed bereikbare plek in Utrecht (stad)

Kosten: we vragen géén deelnemersvergoeding, maar verwachten wel jouw inzet om bij te dragen aan het succes van deze workshop.

Programma workshop 21 november 2017:
13.30-13.45 uur      Ontvangst
13.45-14.15 uur       Welkom door Wim Verschoor, online academie expert en eigenaar Satisvact (premium partner van SkillsTown)
14.15-16.15 uur       Workshop door microlearning expert Helma van den Berg van Let’s Learn!
16.15 uur                  Gezamenlijke afsluiting van de workshop waarna we kunnen borrelen

Wat neem je mee uit deze workshop:
1. Wat is microlearning wel en wat is het niet?
2. Wanneer is microlearning het meest geschikt?
3. Hoe kunnen we microlearning toepassen zodat het aansluit op onze uitdagingen?
4. Hoe beginnen we met microlearning? Waar moeten we rekening mee houden?

Workshop essentials boek

“Microlearning gaat over het helpen van mensen op het moment dat ze dat het meeste nodig hebben. Medewerkers in moderne organisaties verwachten relevante en just-in-time kennis te krijgen. De snelheid waarmee zoiets gepaard gaat vraagt om online oplossingen en zijn de sleutel tot het succes van microlearning”, aldus Helma van den Berg.

Helma van den Berg