Inschrijven gratis webinar van de maand
We laten u graag het volgen van een webinar ervaren

Webinar van de maand "Menselijkheid in organisaties"

De beste manier om te leren wat Satisvact voor u kan doen, is het met uw eigen ogen te zien en te ervaren.

Deze maand is het webinar van de maand Menselijkheid in organisaties. U kunt dit webinar de gehele maand maart bekijken in de online academie.

In onze westerse maatschappij overheerst onze ratio. In het overgrote deel van onze organisaties wordt van ons verwacht dat we het rationele deel van onszelf laten overheersen, gericht op cijfers en feiten, en dat we een ander belangrijk deel van onszelf thuislaten, het emotionele en intuïtieve deel.

Hierdoor is het makkelijk om ons ego de leiding te geven. Ons ego doet wat het nodig vindt om ons veiligheid te geven. En dat is fijn. Maar deze veiligheid heeft een prijs: onze omgang met anderen kenmerkt zich steeds meer door angst en oordeel, en niet door liefde en acceptatie. Door alle technologische ontwikkelingen, groei aan kennis en ontwikkelde slimheid zijn we steeds meer gaan denken en minder gaan voelen. Maar meer dan machines hebben we menselijkheid nodig, meer dan aan kennis en slimheid hebben we behoefte aan vriendelijkheid, acceptatie en zachtheid.

Het webinar wordt gegeven door Martine van der Steeg, organisatiepsychologe en is de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest in de rollen van manager, programmamanager, consultant, trainer, ontwikkelaar, projectleider, ondernemer, coach en auteur. Haar kracht ligt zowel op het interpersoonlijke sensitieve vlak als op het denken in oplossingen. Haar passie ligt op het vlak van innoveren, leren en ontwikkelen.

Kosteloos dit webinar volgen
Laat hiernaast uw gegevens achter om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kunt u iedere maand een nieuw webinar volgen in onze online academie.

Informatie aanvragen

    Laatste nieuws