Satisvact bedrijfsacademies trotse partner van SkillsTown

Satisvact bedrijfsacademies trotse partner van SkillsTown

Geweldig nieuws dat onze business partner – de online opleider voor professionals, SkillsTown – de nummer 1 positie heeft gekregen op de MT 1000 lijst van beste opleiders. En daarmee goede opleidingsinstituten als Nyenrode Business University, NTI, De Baak, Boertien Vergouwen Overduin en vele anderen achter zich laat.

“Dat we zelfs als online opleider een hogere ranking hebben veroverd dan gerespecteerd opleidingsinstituut als Nyenrode zegt wat mij betreft voldoende. We werken iedere dag enorm hard om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn en de uitkomst van dit onderzoek bewijst dat onze klanten die inzet enorm waarderen”, aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

Al ruim 11 jaar werken wij – vanuit Satisvact bedrijfsacademies – samen met het SkillsTown team om leeromgevingen voor onze klanten te faciliteren. Ook erg mooi nieuws voor onze klanten die gekozen hebben voor onze leeroplossingen.

De MT1000 geeft inzicht in hoe dienstverleners in 59 branches, waaronder trainingen & opleidingen, scoren ten opzichte van hun directe concurrenten.