SkillsTown ontvangt LPI accreditatie

SkillsTown ontvangt LPI accreditatie

Onze business partner SkillsTown – de grootste online opleider van Nederland – is door Learning & Performance Institute (LPI) geaccrediteerd. Dit is bekendgemaakt tijdens het Next Learning evenement in Den Bosch. En daar is Satisvact, die als e-learning agent de online leer- en performance support oplossingen van SkillsTown in de markt zet, zeer trots op!

Het Learning & Performance Institute, een branche organisatie voor de Learning & Development sector en Pink Coat, LPI partner in de Benelux, maken vol trots bekend dat SkillsTown voor al haar leeroplossingen de status van geaccrediteerde Learning Provider heeft behaald.

Het accreditatie programma van het LPI evalueert op onafhankelijke wijze of opleiders klantgericht zijn, doen wat ze beloven, integer zijn en operationeel efficiënt zijn. Dankzij het sterke en continu doorontwikkelde framework, is de LPI accreditatie een wereldwijd geaccepteerde standaard.

De LPI accreditatie is één van de zeven erkenningen die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald. Daarmee zijn ze een voorbeeld in de onderwijs sector als het gaat om het aanbieden van online leeroplossingen. De LPI accreditatie laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren.