Volg gratis de webinarreeks SLIM!

Volg gratis de webinarreeks SLIM!

Veel mensen zoeken naar persoonlijke grip. De hoeveelheid informatie is enorm toegenomen. De druk op presteren ligt hoog en dat geeft soms stress. Je omgeving oefent continue druk op jou uit om hun prioriteiten voorrang te laten krijgen. Dagen vliegen voorbij en dit geeft je te weinig voldoening. Je wordt minder vitaal en zoekt naar koers.

Je vraagt jezelf soms af: “Is dit het nou?”
Herken je dit? Dan is de webinarreeks SLIM! iets voor jou.

De webinarreeks SLIM! helpt jou om:

  • los te komen van oude patronen;
  • effectiever en efficiënter te leven en werken;
  • in balans te komen;
  • meer rust en overzicht te krijgen;
  • vitaler te worden;
  • daadkrachtig te worden;
  • meer energie te krijgen;
  • de juiste dingen te doen, met meer gemak en in minder tijd.
Schrijf je direct in (vóór 10 juni 2016) voor de gratis online webinarreeks SLIM! door je gegevens achter te laten via onze Contact-pagina. Wij helpen jou dan weer in je kracht te komen en de grip terug te pakken op jouw leven.

De webinarreeks SLIM! is in samenwerking tussen onze business partner SkillsTown en Wout Plevier.

 

Wat is SLIM!

SLIM! is een online webinarreeks gedurende 7 weken. Elke week behandelen we een nieuwe thema, ontvang je een huiswerkopdracht en is er een toets beschikbaar.

Aan deze online training is een e-book gekoppeld. Het boek beschrijft gedetailleerd hoe je je leven met diverse vaardigheden op de goede rit kan krijgen. Auteur en trainer Wout Plevier leert je de verschillende facetten om SLIM! te leven. Deze webinarreeks leert je om jouw koers helder te krijgen, de juiste routine te ontwikkelen en steeds meer op je talent en bezieling te leven en werken. Aan het einde van de training, als je alle modules succesvol hebt doorlopen, ontvang je een certificaat van deelname.

 

De spreker Wout Plevier

Wout Plevier (Innerspective BV) heeft ruim 57.000 mensen getraind en gecoacht in Persoonlijke Effectiviteit en Snellezen. Zijn Brein-principes zijn afkomstig uit een groot evidence based onderzoek naar de effecten van versneld leren. Ze vormen de basis voor een nieuwe methode en filosofie om breinvriendelijk te leren. Met hoog rendement, multi-zintuiglijk, breinvriendelijk en vooral heel inspirerend.

Wout vindt dat te weinig mensen werken op hun talent, met te weinig bezieling en veelal niet de beste routine volgend. Het is de hoogste tijd om hier iets aan te doen. Wout Plevier schreef meerdere boeken over persoonlijke effectiviteit. Hij kreeg succesvolle recensies en interviews in Metro, Spits, Psychologie Magazine, Editie NL en bij RTL4. Via trainingen, coaching spreekshows en producten activeert hij nu actief de talenten van mensen. Zijn motto: men gebruikt het brein maar voor een klein gedeelte. Ik leer professionals om blijvend meer Brainpower te activeren! De entertrainingen zoals Wout ze noemt, zijn innovatief, inspirerend en verhogen meetbaar de toegevoegde waarde van deelnemers. Zijn missie is om voor 2020 – 100.000 mensen bezield en op hun talent aan het werk te zetten.

Thema’s

Week 1: Wat is bezieling en hoe activeer je jouw energiebronnen?

In deze eerste module geeft Wout je inzicht in het onderwerp bezieling. Slechts 12% van de Nederlandse werkende bevolking is bezield over zijn werk. Wat is bezieling? Waar om is het belangrijk om je bezield te voelen? Hoe activeer je jouw energiebronnen? Hoe herken je jouw stressoren? Wat is de kracht en het nut van emoties? Hoe neem je krachtige beslissingen in plaats van slappe keuzes?

Week 2: Hoe schakel je jezelf aan en krijg je topfocus?

In de tweede module leer je dat je in 90% van de gevallen “uit” staat. Hoe schakel je jezelf “aan” en krijg je topfocus? Wat is de geluksdriehoek? Hoe breng je balans in je doelen, je talent, je bezieling en je vitaliteit? Waarom is het belangrijk om jouw levensroutine/ werkroutine te ontwerpen?

Week 3: Wat is de kracht van levendig dromen en hoe kun je helder denken om je dromen te bereiken?

Deze derde module leert je weer om krachtig en levendig te dromen. We zijn het als volwassenen een beetje verleerd en gaan vaak veel te rationeel door het leven. De oorzaak is een beperkend levensscript. Dit is een setje besluiten die je als kind van 4-7 jaar hebt genomen, maar je vaak als volwassene enorm kunnen beperken. De grootste kracht van ons brein is zijn vermogen om groot en oneindig creatief te denken en associëren. Wat is de kracht van levendig dromen en hoe kun je helder denken om je dromen te bereiken? Hoe schoon je jezelf van binnen op zodat je weer echt helder kunt denken? Hoe realiseer je dromen in de echte wereld? Waarom is het belangrijk om positief en krachtig taalgebruik te gebruiken om je hierbij te ondersteunen?

Week 4: Hoe kun je krachtig omgaan met stress?

In de vierde module behandelen we het mooie fenomeen van stress? Elke mens ervaart met regelmaat stress? We hebben positieve stress, ook wel eustress, die ons in gang zet maar ook blij maakt. En we hebben distress, negatieve stress, die veelal ons leven op een negatieve manier op zijn kop zet? Wat is stress precies en wat is de functie van stress? Waar liggen jouw stressoren en hoe pak je deze op vier niveaus aan: op lichamelijk, mentaal, gedrag- en taalniveau. Wat is een stappenplan om stress voortaan positief aan te wenden. Als je namelijk je dromen manifesteert en omzet in actie, dan krijg je veelal te maken met stress. Jij bent er na deze module helemaal klaar voor!

Week 5: Hoe wordt jij Lifefit?

De vijfde module zoomt in op Life-Fit leven en werken. Vanuit onze geluksdriehoek hebben we al kunnen zien dat vitaliteit een belangrijke rol speelt om productief en gelukkig te leven en werken. Hiervoor dien je levensenergie te hebben, voldoende bezielingsmomenten, positieve sociale relaties om je heen, een positieve instelling, balans in de 6 basisbehoeften, voldoende rust en herstelmomenten en de juiste routine van beweging, voeding en ademhaling. In deze module krijg je een concreet stappenplan om topfit te worden.

Week 6: Hoe leer je gemakkelijk een leven lang?

Deze zesde module gaat in op jouw vermogen om een leven lang te leren. Bij verandering dien je vaak uit je comfortzone te stappen en je te begeven op onbekend terrein. Het is dus belangrijk om snel en effectief nieuwe vaardigheden aan te kunnen leren. Hoe word je snel onbewust bekwaam? Hoe werkt je brein bij leren en wat is het nut van een goed rolmodel en de juiste leerstrategie? Via welk vier-stappenplan bereik je voortaan snel je doelen?

Week 7: Wat is het belang van een sterke persoonlijke missie en hoe activeer je jouw missie?

De zevende module gaat in op ontwerpen van jouw missie. We hebben eerder in de training al getipt aan dit fenomeen. Mensen die goed contact hebben met hun interne drijfveren en missie, maken veelal de juiste beslissingen en zijn vaak daadkrachtiger en meer volhardend in bereiken van hun hogere doel. Dit komt omdat ze een intern kompas hebben, die hen goed op de juiste koers zet en houdt. In deze module leer je wat het belang is van een sterke persoonlijke missie en hoe je deze in jouw leven activeert. Je ontwerpt vanuit deze missie ook jouw nieuwe routine. Hierdoor ben je in staat om met meer persoonlijke kracht te leven en werken: gefocust, in balans, met meer kracht en meer plezier.

Schrijf je direct in (vóór 10 juni 2016) voor de gratis online webinarreeks SLIM! door je gegevens achter te laten via onze Contact-pagina. Wij helpen jou dan weer in je kracht te komen en de grip terug te pakken op jouw leven.