Abonnement Get Skilled
Kies het abonnement waarmee jouw organisatie en medewerkers hun doelen bereiken

Abonnement Get Skilled

Bepaal zelf hoe en wat je leert.

Abonnement Get Skilled

Jouw medewerkers krijgen toegang tot jullie eigen gepersonaliseerde online leeromgeving met toegang tot een divers aanbod aan leervormen en online trainingen.

Iedereen is anders

Omdat iedereen anders is, leert iedereen ook anders. Daarom kiezen medewerkers zelf hoe ze leren in onze online leeromgeving. Ons aanbod komt in verschillende leervormen en wordt continu uitgebreid met nieuwe trainingen. Via een regelmatige kwaliteitscontrole wordt content verwijderd die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoet.

Aanvullend branche abonnement op Get Skilled

Voor de organisatie die aanvullend op het abonnement Get Skilled ook één van onze branchepakketten wil bieden aan de medewerkers voor hun deskundigheidsbevordering. De medewerkers krijgen toegang tot hun eigen online bedrijfsacademie met een bibliotheek aan kennis in diverse leervormen zoals e-learnings, WE-learnings, webinars, essentials, podcasts, ontwikkelscans (psychologische testen), video feedback en virtual classrooms. Met het complete aanbod aan online trainingen inclusief één van onze branchepakketten.