Individuele en teamontwikkeling
Ontwikkelingstrajecten voor individuen en teams

Individuele en teamontwikkeling

Coaching

Satisvact biedt diverse coachingsprogramma’s om uw medewerkers, managers en teams te begeleiden bij veranderingen of te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Individuele coaching

Deelnemers kunnen bij een e-coachingstraject onbeperkt gewoontedoelen definiëren. Door langdurige zelf-coaching en (optioneel) een buddy wordt een veranderingsproces onderdeel van hun dagelijkse werkroutine. Hierdoor ontstaat er echte verandering. Voor individuele medewerkers zijn er ook coachingstrajecten rondom een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP), resultaatcoaching en loopbaan- en carrièrecoaching. Deze combineren e-coaching met persoonlijke gesprekken met een professionele ontwikkelcoach. Alle trajecten zijn gericht op duurzame ontwikkeling.

Managementdevelopment

Ons managementdevelopmentprogramma bestaat uit een kick-off bijeenkomst, enkele workshops en persoonlijke coaching. Dit is ook weer een combinatie van e-coaching en persoonlijke gesprekken. De inhoud van de training kan worden aangepast aan uw specifieke behoefte. De deelnemers verdiepen zich elk kwartaal in een specifiek aspect van succesvol leidinggeven. Na elke workshop worden concrete ontwikkelpunten afgesproken, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast.

Teamontwikkeling

Voor de ontwikkeling van nieuwe teams of om teams beter te laten samenwerken is Satisvact een speciaal traject gestart. Dit traject bestaat uit regelmatig terugkerende workshops met het hele team en tussentijdse persoonlijke e-coaching en gesprekken. Voorafgaand aan de workshop wordt aan de deelnemers gevraagd een bepaalde ontwikkelscan in te vullen. Tijdens de workshop wordt op de resultaten van de deelnemers ingegaan en vindt verdieping plaats. De deelnemers krijgen meer inzicht in de sterktes en zwaktes van zichzelf en in die van hun teamleden. Het bespreken en delen van deze inzichten en hoe hier met elkaar mee om te gaan zal resulteren in een langdurige optimale teameffectiviteit.