Aan het roer van je eigen ontwikkelpad

Hey, welkom!

Super dat je op het punt staat het e-book te gaan downloaden.

Met dit e-book heb ik tientallen bedrijven geholpen om talent in hun kracht te zetten en voor lange termijn te behouden.

Zo heb ik bijvoorbeeld een leerplatform gelanceerd waar alle medewerkers een online scan hebben ingevuld om te achterhalen wat hun gevoel voor timemanagement is om zo weer productiever te worden. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

In dit e-book ga ik je alle stappen laten zien, waardoor jij dit ook kunt bereiken. Het e-book vind je ook in je mailbox! Succes ermee.

Wim Verschoor
Online academie expert en eigenaar Satisvact bedrijfsacademie

Ps. Wil je meer informatie over dit onderwerp. Je mag mij altijd bellen of direct hier een afspraak maken!

Op maat advies

Alleen... Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen aanpak nodig.
Zo ook die van jou. Wat ik je daarom geheel vrijblijvend aan wil bieden is een gratis adviesgesprek met mij.

In dit gesprek wil ik:
1) Inzoomen op je huidige “leren en ontwikkelen” situatie;
2) We kijken waar de verbeter mogelijkheden liggen;
3) En we stellen een plan op hoe je voor de lange termijn jouw medewerkers duurzaam kunt laten leren en ontwikkelen.

Het is geheel vrijblijvend en mocht je graag mijn hulp verder willen gebruiken om dit te implementeren dan kan ik daar tijdens het gesprek wat meer over vertellen.

Te druk?

Ik merk vaak dat HR managers of directeuren te druk zijn om zo’n ebook helemaal door te lezen. Laat staan alle stappen te implementeren in hun bedrijf.
Dat is zonde.

Want diezelfde mensen komen vervolgens een jaar later naar mij toe, wanneer ze uiteindelijk alle stappen toegepast hebben en zeggen:
“Goh Wim, hadden we dit maar jaren eerder gedaan, want dit scheelt ons enorm veel tijd en geld.”

Aangezien ik met meerdere bedrijven samenwerk, weet ik als geen ander hoe druk organisaties zijn en dat belangrijke taken die het bedrijf verder kunnen helpen soms te lang duren om uit te voeren.

Sluit aan bij elke medewerker

Ongeacht het niveau, met een leerplatform bied je voor elke medewerker een breed aanbod trainingen via een leervorm die bij de medewerker past.

Sluit aan bij elke behoefte

Een leeromgeving die inspeelt op de employee journey. Of het nu gaat om onboarding, persoonlijke ontwikkeling, verzuim of hulp bij de psychosociale arbeidsbelasting.
Voor elke behoefte is een training die perfect aansluit.

Sluit aan bij de organisatie

Het leerplatform is de centrale plaats voor het totale leeraanbod. Naast algemene online trainingen en functiespecifieke trainingen, kun je ook je eigen inwerkprogramma en leeraanbod erin plaatsen.

Klanten vertellen

Al velen grote en kleine organisaties hebben gekozen voor het leerplatform van Satisvact.

Jeugdzorginstelling Entrea Lindenhout

Alle medewerkers moeten in staat worden gesteld om zich te ontwikkelen op het gebied van de 21ste-eeuwse vaardigheden, zoals communiceren, samenwerken, kritisch denken en digitale vaardigheden. Met het leerplatform van Satisvact is dat mogelijk.

Caroline Kwekkeboom Manager Operations - Alcochem

“On the job wordt er al heel veel geleerd, we proberen nu ook met inzet van online leren nog sterker een lerende organisatie te worden."

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met het lanceren van een eigen leerplatform?